Om oss i Silvametoden i Norge

Velkommen til oss i Silvametoden. Vi gleder oss til å treffe deg på kurs rundt om i Norge og på online kurs på nettet. 

Leder for Silvametoden Norge og Sverige

Lene Thorgersen Røine

Hei! Jeg heter Lene Thorgersen Røine og har jobbet med Silvametoden siden 2008. Hver dag på jobb er forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å treffe nye og spennende kursdeltagere.

Av utdannelse er jeg siviløkonom, men nå er det altså mental trening, bevissthetstrening, meditasjon og intuisjonstrening som fyller arbeidshverdagen min.

Jeg er brennende opptatt av at vi skal bli sterkere, tryggere og modigere på innsiden. Da håndtere vi det som er på utsiden mye bedre, både medgangen og motgangen.

Å lære bort gode verktøy og teknikker som gir økt livsmestring og evne til å skape det livet og den hverdagen fylt med det du ønsker er det som driver meg.

Når “utsiden” og livet matcher den du er “på innsiden” da er livet bedre og bedre! Å få lov til å se unge og voksne blomstre og strekke seg er veldig meningsfylt. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen på kurs fysisk eller på nettet!

lene-rund

Ann Kristin Risvaag

Ann Kristin Wold Risvaag kom i kontakt med Silvametoden tidlig i tjueårene, gjennom bøkene ,”Silvametoden” og “Hvordan få hjelp fra den andre siden”, skrevet av José Silva.

Selv om Silvametoden var i vekst over hele verden, fulgte ikke Ann Kristin den stien på den tiden.

Fra 2017 har hun vært en del av et Silvametodens team, med den erfarne direktøren for Silva Norge og Sverige, Lene Thorgersen Røine som leder.

Ann Kristin holder kurs i Silvametoden Silva Life System, Silva barnekurs og ungdomskurs og ulike workshop.

Ann-kristin-rundt-1

Siv Kroken Gitsø

Siv ble sertifisert som instruktør 1.desember 2021. Hun har jobbet sammen med Lene i mange år på Den Ultimate Jenteturen, og nå var tiden inne til å gå hele veien med Silvametoden.

Siv er veldig engasjert i hva vi kan gjøre for ungdom med Silvametoden.

Hun tilbyr i kombinasjon med deltagelse på kurs coaching. Hun gjør det både digitalt, telefon, på tur eller der hvor det måtte passe å treffes for akkurat den samtalen vi skal ha. 

Trenger du å få satt ord på tanker og følelser og finne tilbake til gnist og lyst i hverdagen? Coaching er en fantastisk metode for å rydde i eget liv, få innsikt, bli kjent med deg selv, får en retning, komme ut av et sted du føler deg stuck, gjøre endring om det trengs, åpne opp, roe ned eller skape mer action. Coaching kan gi deg muligheten til å skape mer balanse i livet, skape kraft og mot til endring, kraft til å stole på deg selv og egne valg og bli trygg i det å stå i deg selv. 

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og se deg på kurs!

Intervju med Siv i januar på facebook:

siv rund