Om oss i Silvametoden i Norge

Velkommen til oss i Silvametoden. Vi gleder oss til å treffe deg på kurs rundt om i Norge og på online kurs på nettet. 

Leder for Silvametoden Norge og Sverige

Lene Thorgersen Røine

Hei! Jeg heter Lene Thorgersen Røine og har jobbet med Silvametoden siden 2008. Hver dag på jobb er forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å treffe nye og spennende kursdeltagere.

Av utdannelse er jeg siviløkonom, men nå er det altså mental trening, bevissthetstrening, meditasjon og intuisjonstrening som fyller arbeidshverdagen min.

Jeg er brennende opptatt av at vi skal bli sterkere, tryggere og modigere på innsiden. Da håndtere vi det som er på utsiden mye bedre, både medgangen og motgangen.

Å lære bort gode verktøy og teknikker som gir økt livsmestring og evne til å skape det livet og den hverdagen fylt med det du ønsker er det som driver meg.

Når du er “på utsiden” den du er “på innsiden” da er livet bedre og bedre! Å få lov til å se unge og voksne blomstre og strekke seg er veldig meningsfylt. Ønsker deg hjertelig velkommen på kurs fysisk eller på nettet!

lene-rund

Kristin Skjøstad

Jeg er opptatt av selvutvikling og har en lidenskap for å avsløre mønster som holder oss fast i noe som ikke er godt for oss selv.

Silvametoden gir oss redskaper for dette og lærer oss å ta ansvar for eget liv.

I Silvametoden finner du alt samlet i ett konsept! Her har du meditasjon, mindfullness, bevisstgjøring, healing, positiv psykologi, intuisjonstrening, mental trening og mye annet under samme konsept.

Gleder meg til å se deg på kurs.

kristin-profilbilde-2

Ann Kristin Risvaag

Ann Kristin Wold Risvaag kom i kontakt med Silvametoden tidlig i tjueårene, gjennom bøkene ,”Silvametoden” og “Hvordan få hjelp fra den andre siden”, skrevet av José Silva.

Selv om Silvametoden var i vekst over hele verden, fulgte ikke Ann Kristin den stien på den tiden.

Fra 2017 har hun vært en del av et Silvametodens team, med den erfarne direktøren for Silva Norge og Sverige, Lene Thorgersen Røine som leder.

Ann Kristin holder kurs i Silvametoden Silva Life System, Silva barnekurs og ungdomskurs og ulike workshop.

Ann-kristin-rundt-1

Siv Kroken Gitsø


Siste tilskudd av instruktører er Siv som blir ferdig sertifisert 1. desember 2021.

Mer informasjon kommer.


siv rund