Pris ved førstegangsdeltagelse

  • Silva Life system kr 5970 
  • Silva Intuisjon System kr 5970 
  • Kurs for barn og ungdom kr 4400 
  • Silva Manifesting kr 9600 (gir tilgang i 1 år)
  • Silva Manifesting helgekurs kr 6970

Spesialkurs og kortere workshops har egne priser.

Det er mulig å dele opp betalingen i flere deler. Alternativene kommer opp ved påmelding.

Etter å ha deltatt på et kurs en gang får du repetisjonsrett videre på det samme kurset, over hele verden.

Pris ved repetisjon av kurs

Det koster kr 990 å repetere på det samme kurset som du har deltatt på tidligere. 

Det er kun repetisjonsrett på våre hovedkurs. Kortere workshops og andre aktiviteter har ikke repetisjonspris.

Det er egen pris for repetisjon på Silva Manifesting.


MERK! Priser justeres den 1. januar hvert år.

I 2008 ble Silvametoden fornyet, og det ble tilført mye nytt materiale. BLS kurset ble da delt i to, og ble til Silva Life System og Silva Intuisjon System. 

BLS: Du som tidligere har vært på kurs i Silva BLS (før høsten 2008), har repetisjonsrett på grunnkurset Silva Life System og du har også anledning til å oppgradere til å få repetisjonsrett på Silva Intuisjon System. Oppgradering er ca. halv pris av regulær kursavgift. Du får da diplom og nytt nummer i databasen vår for Intuisjonskurset.

SILVA ULTRAMIND ESP: Har du tidligere deltatt på Silva Ultramind ESP, kan du nå komme inn som oppgraderende på Silva Intuisjon System, ca.halv kursavgift. Deretter får du sertifikatnummer og repetisjonsrett på dette kurset. Du må sende inn bilde av ditt kursbevis fra Silva Ultramind ESP før vi godkjenner retten til oppgradering.

OPPGRADERING: Oppgraderingen gjelder altså for deg som har gått på kurs i Silvametoden før høsten 2008 (BLS) og deg som har gått Silva Ultramind ESP. Da kan du oppgradere og betale ca halvparten for kun det nye materialet i Silva Intuisjon System, det du tidligere ikke har vært gjennom. 

REPETISJON: Repetisjonsretten gjelder på alle kurs i Silvametoden. Vi har i Silvametoden flere kurs. I Norge har vi nå Silva Life System, Silva Intuisjon System og Silva Manifestering. Det kurset du har deltatt på, har du repetisjonsrett til (du får ikke repetisjon på de andre kursene ved å ha deltatt på ett). F.eks. Har du gått Silva Intuisjon System, har du rett til repetisjonspris på Silva Intuisjon System. Du repeterer da til en langt billigere pris enn ved første gangs deltagelse. Det er ikke repetisjonsrett på workshops, temakvelder, streaming o.l..


Om du har spørsmål så send en epost til lene@silvametoden.no