Silva MANIFESTERING

Vekk realitets arkitekten i deg selv!

Bli en mester i å manifestere - slik skaper du dine drømmer og ønsker om til virkelighet. 

Slutt å stampe og gi slipp på det som begrenser og bekymrer deg! Nå målene dine isteden! Lev det livet som er rett for den autentiske, ekte deg 💕

Neste kurs på nettet høsten ´24

9 livesendinger kl 19-21:

 • Tirsdag 8.oktober 
 • Tirsdag 15.oktober 
 • Tirsdag 22.oktober 
 • Tirsdag 29.oktober
 • Tirsdag 5.november 
 • Tirsdag 12.november
 • Tirsdag 19.november
 • Tirsdag 26.november
 • Tirsdag 3.desember

Neste kurs i OSLO 25. og 26. januar 2025, påmelding er åpen.

Et system perfeksjonert over flere årtier

Steg for steg oppskrifter

Kurset består av 9 moduler som blir publisert i tur og orden.

Merk at kursportal gjelder når du går ONLINEkurset.

Du har tilgang til alt i kursportalen oppgitt tidsintervall. 

Kurset består av en kombinasjon av;

1. Kursportal med:

 • videoer med forklaringer og historier
 • hjelpeark
 • lydfiler med meditasjonsøvelsene (som du også kan laste ned)
 • lydfiler med bakgrunnslydene og musikken vi bruker
 • praktiske oppgaver

2. Livesendinger (på Zoom) med dialog og erfaring rundt de forskjellige teknikkene, spørsmål, tips og råd. Opptak blir lagt i kursportalen dagen etter sending.

3. En manifesterings-venn er en fin måte å hjelpe deg selv og noen andre til å skape resultater. Det bidrar til å ta ansvar og forplikte seg overfor det du ønsker å manifestere. Dette er frivillig.

4. Personlig kontakt med meg pr epost. E-poster med tips og svar på noe du lurer på og står fast i dersom du ikke finner ut av det på sendingene, i kursportalen eller i facebookgruppen. Alt legge tilrette for at du skal holde deg aktiv!

6 hindringer som saboterer manifesteringsinnsatsen din 

Hindringer som Silvametodens teknikker hjelper deg å bryte gjennom.

 1. Du har ikke blitt trent i en komplett prosess for manifestering.
 2. Tankemønstrene dine saboterer
 3. Du har oversett ditt underbevisste sinn
 4. Du har ikke en optimal daglig rutine
 5. Du har ikke et tett og sterkt støttesystem
 6. Du beveger deg for sakte i prosessen med å manifestere.

Løsningene lærer du på kurset.

Bl.a. fant Jose Silva ut at det er mulig å luke ut og fjerne negative trossystemer gjennom forskjellige øvelser for positiv programmering. Disse øvelsene bruker spesielle ord, stemmeleie og instruksjoner for å trenge dypt inn i trossystemene dine og fjerne de negative fra innsiden.  Manifestering blir mye lettere når disse er erstattet av positive trossystemer.

Fra dyptvirkende, altoppslukende meditasjoner til effektive visualiseringsteknikker og ønske-tro-forventning prosessen så får du et komplett system for alle sider av manifestering og å bli en realitetsarkitekt. Det beste er at det ikke trenger å ta mer enn 5 minutter hver dag.

Silvametodens teknikker skaper en direkte linje til underbevisstheten din ved å guide deg til alfa og theta nivåene i sinnet. Nøkkelen er å lære å snakke det underbevisstes språk. Resultatet er en bedre forståelse av deg selv og bedre kontroll over tanker og handlinger.

Teknikkene i dette kurset
1. Virkeliggjøringsprosessen

- for å manifestere målene dine raskt

2. Livsoppgaven

- å finne din unike oppgave

3. Monkey mind øvelsen

- eliminer uønskede forstyrrelser og sabotører, og få laserskarpt fokus

4. Involver hele deg

- få kontakt med, og få alle 4 deler av deg selv til å samles og samarbeide mot målet

5. Avstands øvelsen

- bruk denne for å få levende referanse punkter og projiser bevisstheten din for perspektiv og innsikt

6. Målbilde

- for å skjerpe fokuset ditt og eliminere tankespinnet ditt

7. Valg og veiskiller

- for å løse problemer og ta valg

8. Integrer det beste i deg 

-for en boost i selvfølelsen din og troen på deg selv

9. Takknemlighet

- for å finne flere og flere grunner til å være takknemlig

10. Penge magneten

- finjuster den indre prosessen din til frekvensen av overflod

Pluss at det er flere øvelser og praktiske oppgaver som støtter opp om disse.

Priser og praktisk om kurset 

Mer informasjon om prisen og påmelding lenger ned på siden. 

Neste kurs på nettet starter tirsdag 8.oktober, totalt 9 livesendinger

(MERK! at for å ha repetisjonsrett må du ha deltatt på Silva Manifestering tidligere og ha sertifikatnummer fra det kurset.

NY deltager

Kr 6970

Førstegangsdeltagelse

 

 

REPETERENDE deltager

Kr 1500

Du må legge inn ditt sertifikatnummer fra tidligere deltagelse på dette kurset

Fysisk kurs i OSLO 

Lørdag og søndag 25. og 26. januar 2025. Kl 10 til 20 begge dager

(MERK! at for å ha repetisjonsrett må du ha deltatt på Silva Manifestering tidligere og ha sertifikatnummer fra det kurset.

EARLY BIRD pris før 13. juli NY deltager

Kr 6970
Kr 5970

Førstegangsdeltagelse

 

 

REPETERENDE deltager

Kr 1500

Du må legge inn ditt sertifikatnummer fra tidligere deltagelse på dette kurset

Hør hva Anne Mette har å si om kurset:

 • Silvametoden Norge og Sverige

  “«Etter 2 år med manifesteringskurs med Lene er jeg komt veldig mye lenger med å nå måla mine. Jeg har blitt flinkere å bruke teknikkene jeg har lært. Har virkelig oppdaget virkningen av jevnlig meditasjon. Resultatet er større selvtillit og har styrket troen på meg selv.
  Jeg har fått en dypere forståelse av evnen jeg har til å påvirke min egen sjebne.
  Lene snakker mye om trossystemer og funksjonen slett, slett.
  Slett, slett funksjonen har jeg blitt mye flinkere å praktisere, og virkelig følt at tankene er borte!
  Og Lene’s anbefaling om å skaffe seg en manifesteringsvenn anbefaler jeg på det sterkeste! Kurs med Lene er så bra, hennes score er 6 av 6! Anbefales på det sterkeste!
  Ho mangler aldri et svar!» ”

  Kursdeltager

 • Silvametoden Norge og Sverige

  “Tusen takk for et meget bra kursopplegg! Jeg vil si det så sterkt at dette har gjort livet mitt mye rikere og mer stabilt

  I starten av kurset ble vi bedt om å sette opp en ønskeliste på 100. Den ønskelisten ble lang – hele 107 «ting og tang» samt en del gjøremål som jeg ønsket å prioritere. Jeg innså etter hvert som jeg fikk krysset ut det jeg hadde oppnådd, at takknemligheten vokste seg større for alt jeg hadde. Viktigst av alt - en indre fred og ro på at alt dette vil ordne seg til det beste – bare jeg fortsetter veien som var startet med dette kurset. Jeg har nå et helt annet tankesett forhold til rikdom og overflod og fått et adskillig bredere perspektiv i livet. Nyansene har kommet tydeligere frem og jeg legger mer merke til tilbakemeldingene som jeg mottar på mine mål.

  Her har jeg fått tilgang til en skattkiste - og ett Silva-verktøyskrin – i over et helt år. Det at det har vært tilgjengelig over så lang tid har gitt meg en fleksibilitet i en ellers så travel hverdag. Samt at emnene har fått anledning til å modnes underveis. Det eneste som kreves er at jeg faktisk går gjennom programmet og gjør øvelsene. Rekkefølgen og tema er tydeligvis grundig gjennomtenkt for å geleide meg gjennom denne fantastiske prosessen det har vært for meg dette året. For meg har «veien blitt selve målet», fullt opp med en rikdomsfølelse.

  I tillegg til instruerende videoer i programmet, har vi fått en kyndig og ikke minst - veldig inspirerende veiledning og støtte med Lene sine live-sendinger. For meg synes det som om hun alltid er der for meg. Det tar ikke lang tid før hun gir meg grundig tilbakemelding på min henvendelse – over gleder, takknemmelighet så vel som frustrasjoner som kan oppstå underveis.

  Dette er et kurs jeg vil anbefale på det varmeste – det må oppleves!

  I starten av kurset må jeg innrømme at jeg tenkte at dette var veldig mye penger å betale i kursavgift. Så ble det mer overkommelig når jeg kunne få splitte det opp over ti måneder. Og nå - ser jeg at det var verdt hver en krone! En verdifull og sterk grunnmur er dannet som jeg nå kan fortsette å bygge videre på. For dette vil jeg aldri slutte med; det er blitt en del av en mer gledesfylt hverdag for meg. Og det gode med Silva kursene er at for et mindre beløp kan man repetere igjen når man føler behov for det. Som kjent er noe av kjernen i Silva kursene repetering – de gode øvelsene om igjen og om igjen – og som gir resultater.
  Tusen takk for at jeg får ta del i denne rikdommen!

  Det beste fra
  Astrid Gjerde

  Oslo, 7. juli 2022”

 • Silvametoden Norge og Sverige

  “Manifesteringskurset har vært veldig nyttig for meg, og har gjort en stor forskjell i livet mitt. Jeg har hatt store helseutfordringer og jobbet med disse med en bred tilnærming over lengre tid, men jeg hadde ikke nok verktøy på den mentale biten. For meg har kurset vært en skikkelig game changer. Jeg har fått et annet tankesett, byttet ut dårlige tanker om meg selv med andre som støtter og hjelper meg. Ved hjelp av de ulike målteknikkene har jeg jobbet mot målet om meg selv ved god helse. Det har hatt en fantastisk effekt og jeg har nå sluttet med medisiner, og føler meg mye bedre på alle vis. Jeg har mer energi, er mer positiv og har det bedre med de rundt meg. Det er spesielt bra at kurset går over et helt år, slik at man har god tid til å komme inn i nye vaner og nye tankesett. Kan anbefale kurset på det varmeste. ”

 • Silvametoden Norge og Sverige

  “Silva Manifestering har gitt meg mer energi og pågangsmot til å nå mine mål. Jeg har lært meg gode teknikker/verktøy for å møte alle livets utfordringer. Kursportalen gjør det mulig å lære i eget tempo og repetere etter eget behov. Live-Sendingene gir støtte og samhold. De er også fulle av tips og triks for å komme videre eller starte på nytt igjen om man har kommet ut av gode vaner. Silva Manifestering har gitt meg trygghet og mot. Trygghet på at ending/utvikling/bedring skjer og mot til å gjøre jobben for å nå målet.”

 • Silvametoden Norge og Sverige

  “Tilbakemelding på kurset:
  Mine erfaringer med Silvametoden:
  Når brikkene «tilfeldig» faller på plass, og danner et puslespill langt flottere enn det en har kunnet forestille seg... Da er en ved resultatet av å ha innlemmet Silvametoden i hverdagen!
  Jeg var på mitt første Silvakurs høsten 1994, og har vært «av og på» i alle år siden. «Av» fordi stress og tidstyver i altfor stor grad fanget oppmerksomheten på bekostning av de viktige minuttene med meditasjon, som ganske sikkert ville gitt livet en stødigere retning. I periodene «på», oftest etter å ha vært på Silva-kurs, nye eller repetisjon, har følelsen av «god gli» og utrolige sammentreff med forbløffende god «timing» vært gjennomgående.
  At Manifesteringskurset «tilfeldigvis» skulle krysse min vei våren 2021 var nettopp et slikt sammentreff! Utfordringene i livet hadde hopet seg opp. Her trengtes dyptgående arbeid for å komme videre, og med manifesteringskurset var det nettopp det jeg fikk... Intet har blitt løst i en håndvending, men ved å jobbe jevnt og trutt, i mitt eget tempo, opplever jeg at «ting ordner seg», ofte til noe bedre enn jeg har sett for meg. De små, men utrolige, sammentreffene er utallige.
  Jeg har funnet min «livsoppgave» (som kan virke nesten umulig), men jeg ser på motgangen, som det fremdeles er mye av, som en del av veien til målet. Kanskje skal nettopp de tøffeste kampene bli til min fordel rundt neste sving. - Og det har jeg opplevd ved flere anledninger i det siste. På magisk vis! Jeg føler meg heldig som har funnet dette fantastiske verktøyet, og er veldig forventningsfull og spent på veien videre...Bedre og bedre!!!”

 • Silvametoden Norge og Sverige

  “Det nærmer seg nå et år siden jeg starta på manifesteringskurset. Det at kurset går over tid syns jeg har vært veldig bra. Kursmodulene som etterhvert blei tilgjengelige og kunne lytte til, lese og gjøre oppgaver når det passet har vore veldig gunstig. Og ikke minst livesendingene med Lene som motivator, heilt topp. Har du et spørsmål har ho alltid et svar! Øvelsene og meditasjonene har blitt med i hverdagen, alltid lett tilgjengelig.
  Og det å få en manifesteringsvenn, noe Lene oppfordra oss til, har vore til stor hjelp for meg.”

 • Silvametoden Norge og Sverige

  “Tusen takk for et fantastisk kurs forrige helg! Lene er en veldig dyktig og trygg kursholder med en fantastisk formidlingsevne. Så takknemlig og glad for at jeg valgte å være med på dette kurset. Nå har jeg så mange gode teknikker og verktøy å ta i bruk, og gleder meg til å virkeliggjøre mine drømmer. Nå finnes det ingen unnskyldninger lenger for å ikke ha det livet jeg drømmer om! ”

laura & jose

Jose Silva og Laura Silva Quesada

OVER 50 ÅRS PROSESS FOR Å PERFEKSJONERE MANIFESTERING

Det er så lenge grunnleggeren av Silva metoden, Jose Silva, brukte på å forske på og samarbeide med forskere og ledere innen personlig utvikling. Han praktiserte metoden sin med over 6 millioner mennesker over hele verden, og noternte nøye ned nyansene av intensjon, ønske, tro og andre begreper som førte til presis manifestering.

Dette gjorde han mange tiår før manifestering ble den globale trenden det er i dag.

Jose Silva døde i 1999, før han rakk å fullføre og perfeksjonere og dele alle sine funn med verden. Etter hans død har Laura Silva og ledende instruktører brukt flere år på å jobbe med hans arbeid og videre arv.

Hensikten vår? Å utnytte vår kunnskap og erfaring som pionerer i den personligeutviklings industrien… og skape det mest effektive manifesterings programmet tilgjengelig.

Vi er stolte over å dele med deg det endelige resultatet: et komplett manifestering mastery system, basert på Silva’s forskning og optimalisert med dagens teknologi. Formet for raskt å vekke din indre realitets arkitekt og gjøre deg til en mester i å manifestere.

MODUL 1 

INTRODUKSJON

Reisen din starter her. Lytt til Jose Silva´s innerste tanker om manifestering og lær deg nøkkelkonsepter for å få mest mulig ut av programmet.

Lær deg modellen Ønske, Tro, Tilknytning og Forventning.

Grunnleggende ferdigheter for suksess. Bonus leksjoner om avspenning, tankestyring, intuisjonsverktøy som laboratoriet og rådgiverne og kildeenergien med mer.

JoseSilva_350x350
MODUL 2

8 NØKLER TIL GOD MEDITASJON

Meditasjon er et avgjørende element i å manifestere, fordi det hjelper deg med å få tilgang til underbevissthet og den åndelige delen av deg. I denne modulen vil du få klarhet i hva du kan gjøre (og hva du ikke skal gjøre) for en bedre meditasjonspraksis. Du vil også lære å mestre Zap- og Rødtlys-meditasjoner, som er raske, enkle og kraftige øvelser for å trene sinnet ditt. Disse er fine å integrere i din daglige meditasjonsrutine.

Hovedpunkter:

* VIRKELIGGJØRINGSPROSESSEN (THE ACTUALIZATION PROCESS EXERCISE)

Manifester målene dine raskt

* 9 HEMMELIGE INGREDIENSER for MANIFESTERING
* MEDITASJONER med ÅPNE ØYNE

Hvordan du forblir i en rolig og fokusert meditativ tilstand selv om du er våken.

meditation-green_350x350
MODUL 3

KRAFTEN I DET SOM GIR DEG MENING

En av de sterkeste oppdagelsene du noensinne kan manifestere, er å bli bevisst hva som er ditt livs formål; hva som er ditt bidrag her, din Livsoppgave. Denne modulen tar deg gjennom en steg-for-steg oppskrift for å finne og følge ditt unike formål. For å styrke fokuset på hva som er riktig for deg vil du gjennomgå øvelsen «Din Livsoppgave». Du vil også gjøre en øvelse som går ut på å dempe «Monkey Mind» din, tankespinnet ditt som distraherer og hindrer deg fra å nå målene dine.

Hovedpunkter:

* LIVSOPPGAVEN 

En kraftfull steg-for-steg øvelse for å kunne identifisere din unike livsoppgave.

* MONKEY MIND ØVELSEN

Eliminer uønskede forstyrrelser og sabotører, og få laserskarpt fokus.

purpose-field_350x350
MODUL 4

INVOLVER ALLE deler av deg

Det fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle er de 4 delene som gjør deg til deg. Du må mestre kunsten i å få alle disse 4 delene av deg til å jobbe samlet mot målet for at du skal kunne manifestere det største potensialet ditt.

I denne modulen får du innsikten og forståelsen du trenger. Samt øvelsen «Involvere alle deler av deg».

Hovedpunkter:

* Involver HELE DEG 

Få kontakt med, og få alle 4 deler av deg selv til å samles og samarbeide mot målet.

person-glowing_350x350
MODUL 5

GI DEG SELV TILLATELSE TIL Å MOTTA

En av de mest oversette elementene ved å manifestere er å gi deg selv tillatelse til å motta og ha det du vil i livet. Gjennom en rekke øvelser, inkludert øvelsen «På avstand», øver du deg på å frigjøre deg fra dårlig samvittighet, skam, negativ tro og skjulte underbevisste begrensninger som hindrer deg i å tillate deg selv å leve fullt ut lykkelig.

Hovedpunkter:

* LOVEN OM Å TILLATE 

Loven om å tillate er Loven om tiltreknings mindre kjente lillebror. Å forstå den kan være forskjellen på suksess og å feile i forhold til det du ønsker å manifestere.

* AVSTANDS ØVELSEN 

Bruk denne for å få levende referanse punkter og projiser bevisstheten din ut i universet.

woman-beach_350x350
MODUL  6

HVORFOR BLIR TANKENE DINE TIL TING

Hva bruker du mesteparten av tiden din til å tenke på? Svaret på dette spørsmålet bestemmer hvilke ting, mennesker og situasjoner du tiltrekker deg i livet.

Denne modulen forklarer hvorfor tankene dine er det som forer skapelsen. Du skal gjøre øvelsene Valgpunkter og Målbilde for å få bedre kontroll på tankene dine.

Hovedpunkter:

* TA KONTROLL OVER TANKENE DINE

Nøkkelen til å ta kontroll over tankene dine og eliminere negativitet

* MÅLBILDE 

Denne øvelsen er for å skjerpe fokuset ditt og eliminere tankespinnet ditt.

* VALG VED VEISKILLER

Det perfekte hjelpemiddelet for å hjelpe deg til å løse problemer og ta valg.

man-sitting-sunset_350x350
MODUL 7

OPPDAG STORHETEN OG DET BESTE I DEG SELV

De som glemmer at de ble født for å oppnå storheten eller det beste i seg selv, er de som slår seg til ro med å leve et gjennomsnittlig eller middelmådig liv.

I denne modulen avslører vi 7 kraftfulle ideer for at du skal kunne oppnå det beste i alle områder av livet. Du skal også få svaret på hvordan du integrerer det beste I deg selv med andre viktige konsepter som ønske, tro og synkronisitet for en sterk helhetlig tilnærming til manifestering.

Hovedpunkter:

* SKAPE, TRO OG OPPNÅ

3 springbrett til manifestering

* AKSEPTER OG INTEGRER DET BESTE I DEG 

Bruk denne øvelsen for en øyeblikkeling boost i selvfølelsen din

woman-beach-armsbehind_350x350
MODUL 8

MANIFESTERING OG SINNSSPEILET

Sinnsspeilet er et av de kraftigste teknikkene i Silvametoden. Folk hevder at den hjelper dem «å bøye» virkeligheten. Når de bruker teknikken, ser det ut til at tilfeldigheter, muligheter og attraktive partnere osv. dukker opp i livet og faller på plass på en nesten magisk måte.

Nå skal du få lære enda mer om denne øvelsen ved å lære om de 6 universelle lovene som spiller inn i Sinnsspeilet. Du skal også gjøre en øvelse for å integrere takknemlighet i dine daglige rutiner.

Hovepunkter:

* LOVEN OM GJENSIDIGHET

Hvorfor det er helt essensielt å «gi det videre»/ «pay it forward» for å få suksess med manifestring.

* DE 6 UNIVERSELLE LOVENE I SINNSSPEILET 

Oppdag hvordan du kan få mest mulig ut av denne viktige øvelsen som jobber på et dypt plan.

* TAKKNEMLIGHET ØVELSEN 

Denne øvelsen er for å stille deg inn på enda mer takknemlighet og finne ytterlige grunner for å være takknemlig.

woman-thinking-whitebg_350x350
MODUL 9

TILTREKK DEG OVERFLOD

Bli en mester I å mestre kunsten å manifestere det alle ønsker å ha mer av: penger og / eller overflod i forskjellige former på de forskjellige livsområdene dine.

Lær 6 måter å skape et overflods mindset. Finn ut hvordan du kan få hjelp fra universet. Gjør Penge Magnet øvelsen for en overflods boost. Hva er resultatet? Du blir en av de med “flaks» som ikke trenger å bekymre seg for om de har penger eller annen form for overflod til det de trenger og ønsker.

Hovedpunkter:

* PENGE MAGNET ØVELSEN (THE MONEY MAGNET EXERCISE)

Finjuster den indre prosessen din til frekvensen av overflod.


Modul 10 inneholder de bonuser som ikke ligger i de andre modulene, samt ekstra kunnskap om mål og manifestering som hjelper og støtter deg på veien. 

laura & jose

Å GJØRE MANIFESTERING SÅ FORUTSIGBART OG KONSEKVENT SOM LOVEN OM GRAVITASJON ...

Det var Jose Silva’s visjon da han begynte å skape Silvametodens manifesterings prosess. Han trodde fullt og fast på at en person kan manifestere et objekt, en person eller et ønske nesten så lett som å knipse i fingrene dersom personen fikk den rette opplæringen.

Og at nøkkelen til å få det til lå skjult i det bevisste og ubevisste sinn.

I kjernen av Silva Manifesting er et utvalg av avanserte verktøy og teknikker som styrker og involverer alle lag av sinnet ditt. Noen er nye og noen er oppdaterte versjoner av favoritt teknikker som har bestått over årtier.

HVORDAN VILLE LIVET DITT ENDRE SEG OM DU KUNNE MANIFESTERE DET IDEELLE LIV DITT - IKKE NESTE ÅR, MEN NÅ?

Dersom du er ny til Silvametoden så er Silva Manifesting et ideelt sted å starte. Det ligger introduksjonsleksjoner som innledning til kurset. Dersom du allerede har vært på ett eller flere av våre kurs vil du oppdage at de nye øvelsene og meditasjonene vil styrke og løfte sinnet ditt til neste nivå. 

Tenk på hvilke fremskritt du kan gjøre på jobb eller i firmaet ditt. Hvordan relasjonene dine kan bli dypere og mer kjærlig. Tenk på hvordan helsen din kan bli styrket både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt. Og tenk på hvordan du vil være i stand til å stille opp og bidra for familien din, venner og bekjente og direkte og indirekte til verden.

Og ikke minst.... tenk på hvordan livet og alle områder i livet vil oppleves når du manifesterer utfra den du ER. Når målene, drømmene og ønskene dine matcher den du er innerst inne vil du oppleve en indre ro og takknemlig tilfredsstillelse.

Bli med oss på Silva Manifesting, og start prosessen med å manifestere din ideelle realitet i dag!

lene m skygge

Lene Thorgersen Røine

Hei, jeg har jobbet med Silvametoden siden 2008, og er så takknemlig for at jeg kan være med å bidra til å spre denne kunnskapen til bl.a. deg. Vår visjon i Silvametoden er å bidra til din utvikling, og på den måten direkte og indirekte er vi alle med på å gjøre denne verden bedre. 

Den utviklingsveien du kan gå sammen med oss med de forskjellige kursene vi har i Silvametoden er spennende, det er som å skrelle en løk der stadig nye nyanser og nivåer av utvikling åpenbarer seg.

Jeg elsker virkelig å jobbe med deg som er dedikert! Deg som ønsker og gjennomfører det som trengs! Det er virkelig det vi har fokus på i Manifesteringskurset, vi øver og øver og jobber sammen over 1 år for å skape best mulig resultater for deg ❤️ 🎯 Spør meg, jeg bistår deg gjerne. 

Bli med oss for virkelig å få kunnskap om alle sider av manifestering, og integrer alle sidene av deg selv du kan jobbe med for å gjøre drømmene og målene dine om til virkelighet. 

Vi sees! Jeg kan love det blir en spennende reise!

100% FORNØYD GARANTI!

Er du ikke fornøyd med programmet kan du innen 14 dager fra påmelding si fra – og du får pengene tilbake. På fysiske kurs gjelder egne regler.

pengene tilbake garanti gjennomsiktig bakgrunn